Як заморозити гарбузу?
Гарбуз треба почистити та порізати кубиками. Розмір кубиків залежить від того, що саме ви будете готувати. Нарізаний гарбуз треба викласти на деко одним шаром та поставити в морозилку. Коли гарбуз замерзне – перекладіть його в пакети та поверніть назад в морозильну камеру. Кеш
Як готувати заморожений гарбуз?
Скільки варити заморожений гарбуз? Заморожений гарбуз шматочками необхідно варити стільки ж, як і свіжий – від 20 до 30 хвилин.
Як і де зберігати гарбузи?
Гарбуз — досить вибагливий овоч, коли це стосується умов для зберігання. Йому подобається прохолода, помірно сухе повітря та темнота. Тому зберігати гарбузи потрібно за температури від 4℃ до 9℃ і вологості 60-70%. Якщо у вас немає льоху — гарбузи добре перезимують у теплій (але без опалення!)
Чи можна і як правильно заморозити гарбуз?
Якщо немає духовки, заготовити гарбуз для пюре можна декількома способами: Відварити овоч. Для цього буде потрібно закип`ятити в глибокій каструлі воду.