Як реанімувати кислий борщ?
Борщ і має бути з приємною кислинкою від інгредієнтів: томатів чи томатної пасти. Якщо кислоти додалося через початок псування, доведіть суп до кипіння і опустіть у нього невеликий мішечок з рисом.. Рис вбирає надлишки кислоти, як і солі. 10-15 хвилин при слабкому кипінні, мішок вийняти, можна споживати.
Як виправити смак борщу?
– Коли вариться м'ясо, додайте трохи дрібно нарізаної цибулі – бульйон буде ароматнішим, а м'ясо смачнішим. – Томатний сік або розведену томатну пасту обов'язково посоліть. борщ буде трохи кисліше. – Після того, як кріп додали в блюдо – не кип'ятіть більше 30 сік, інакше аромат випарується.