Як безпечно випити 4 літри Фортрансу: рекомендації та інструкції

Очищення організму за допомогою Фортрансу – це одна з найпопулярніших та найефективніших методик, спрямованих на видалення токсинів та шлаків з організму. Процедура випивання 4-х літрів готового розчину Фортрансу може здатися складною та незрозумілою, проте, дотримуючись певних рекомендацій, її можна успішно пройти та досягти бажаного результату.

Перед тим як розпочати процедуру, необхідно підготуватися правильно. Важливо пам'ятати, що очищення організму за допомогою Фортрансу потребує спеціальної дієти за 2 дні до початку процедури. Відмовитися від їжі, багатої клітковиною і волокнами, що важко засвоюються, допоможе знизити ферментні навантаження на організм і максимально ефективно звільнити шлунково-кишковий тракт.

Наступним важливим кроком є ​​розведення Фортрансу. Для цього необхідно правильно виміряти кількість розчину та води, згідно з інструкцією. Готовий розчин слід залишити настоятися протягом 30-40 хвилин, щоб отримати максимальну дію. Під час прийому Фортрансу рекомендується пити багато рідини та дотримуватись особливих правил харчування, щоб мінімізувати можливість побічних ефектів.

Як випити 4 літри Фортрансу
Номер крокуОпис
1Набрати 4 літри Фортрансу
2Підготувати 4 склянки
3Розлити рівні порції Фортрансу в кожну склянку
4Запросити друзів та розділити випивку
5Підняти келихи та вимовити тост за добру компанію
6Почати пити Фортранс
7Насолоджуватися смаком та атмосферою
8Пити з помірністю та не перевищувати рекомендованої дози
9Продовжувати пити та насолоджуватися ввечері
10Пити до останньої краплі та насолоджуватися результатом

Вранці натщесерце.За 7 годин до колоноскопії – протягом 4 годин прийом 4 літрів Фортрансу + Еспумізан По 1 пакету Фортранса розчинити на 1 літр води, приймати рівномірно 4 літри розчину протягом 4 годин (250 мл. кожні 15 хвилин). На початку, всередині і в кінці прийому розчину випити по 2 драже Еспумізана.

Скільки літрів Фортрансу слід випити перед Колоноскопією?

З 20:00 до 22:00 напередодні дослідження необхідно випити 2 л розчину, за 1 годину поступово, не більше ніж ¼ склянки, випивається 1 л розчину. Це важливо, якщо намагатися випити якнайшвидше, то очищення кишечника буде неповним (розчин вийде швидко і не встигне достатньо перемішатися із вмістом кишечника).

Як легко пити фортранс?

Приймати Фортранс слід невеликими порціями протягом 1 години – 1 літр (кожні 15 хвилин по 1 склянці, невеликими ковтками). Через 1-3 години після початку прийому розчину «Фортранс» у Вас має з'явитися рясний, частий, рідкий стілець, який сприятиме повному очищенню кишечника.

Скільки Фортрансу на 80 кг?

При вазі пацієнта 80 кг використовується 4 пакетикиПри більшій масі необхідно використовувати більше. Один пакет ФОРТРАНС розчиняється в 1 літрі питної води кімнатної температури (газовану воду використовувати не можна). Починати прийом увечері з 17-18 години до 22 години за ніч до дослідження.

Related Post

Як зробити в майнкрафті власник броніЯк зробити в майнкрафті власник броні

Для створення стійки потрібно шість палиць і одна плита з каменю. Палиці можна отримати, розклавши дошки на верстаті. Плита з каменю виходить при встановленні в верстат дев'яти кам'яних блоків. Потім

Де провести перевірку лічильників води: вигідно та надійноДе провести перевірку лічильників води: вигідно та надійно

Зміст:1 Куди дзвонити з приводу перевірки лічильників води?2 Чи можна зробити перевірку лічильників води безкоштовно?3 Куди подавати документи про перевірку лічильників води?4 Скільки коштує перевірка лічильника води Україна? Лічильники води

10 практичних способів покращити довкілля прямо зараз10 практичних способів покращити довкілля прямо зараз

Навколишнє середовище, що включає природні ресурси, повітря, воду і грунт, є неймовірно важливою для нашого життя. Але сьогодні вона під загрозою, в основному через діяльність людини. Що можна зробити, щоб