Чим підгодувати гострий перець

Перець чилі на підвіконні удобрюють приблизно один раз у два тижні. Щоб підгодувати рослину, можете приготувати настій з деревної золи (1 столова ложка на 1 літр води). Приготовану рідину необхідно настояти 2-3 дні, а потім процідити.26 серп. 2019 р.

Коли і чим підживлювати перець?

Підживлення перцю під час росту і цвітіння Другу підгодівлю проводять, коли на перці утворяться зав'язі. На 10 л води беруть 10 г аміачної селітри, 25 г суперфосфату і 25 г сірчанокислого калію. Наступні підживлення проводять лише в разі необхідності (з інтервалом два тижні), якщо у рослин сповільнився розвиток.

Що любить перець при посадці?

Де краще садити перець – в тіні чи на сонці Болгарський перець любить сонце і не любить вітру, тому вибирайте захищені від нього ділянки. Також добре висадити перець там, де до цього росли капуста, огірки, баштанні і бобові культури. Але після картоплі і помідорів садити не варто – там грунт вже вихолощений.

Як доглядати за гострим перцем?

Догляд за гострим перцем у домашніх умовах передбачає регулярні поливання й періодичні підживлення. Поливають перець відстояною водою кімнатної температури, яку ллють не на поверхню ґрунту, а в піддон під горщиком. Тільки-но вода з піддону зникне, потрібно підлити ще.

Чим підгодовувати перець для гарного врожаю – …
Удобрювати цю культуру потрібно два рази за сезон.Перша підгодівля перцю проводиться, коли він цвіте, а друга – в період дозрівання. Рослини підгодовують гнойовою рідиною або пташиним послідом: 1. Щоб приготувати коров’як, свіжий гній розводять з водою в співвідношенні 1 до …

Related Post

Як проростити хміль із насіння в домашніх умовахЯк проростити хміль із насіння в домашніх умовах

Як швидко проростає насіння? Замочування в талій або відстояній воді потрібно, щоб успішно проростити насіння овочів, пробудити життєву силу зернят і знизити кількість ефірних олій, які перешкоджають швидкому зростанню. Замочувати